framtidsgr_diffusUnder nästa vecka ska tre olika arbetsgrupper träffas.

Först ut är Livet på landet-veckan, nu ska vi försöka sy ihop det sista i programmet. Vi inväntar layouten nu, ska bli spännande att se hur det blir. Veckan ser ut att bli fylld men det finns plats för fler aktiviteter om någon vill få in något mer. Vi har sagt att sådant som inte kommer med i det tryckta programmet kan vi lägga upp här på hemsidan.

Sen fortsätter det med Fotbollskolan som fått ut sina inbjudningar och speciellt inbjudan där vi satsar mer på att få in fler tjejer att börja spela. Ska bli spännande att se om vi även fått några anmälningar.

På torsdag träffas hemsides gruppen. Oj, det känns verkligen som att det var längesedan vi träffades. Ska bli spännade att se hur vi lägger upp det fortsatta arbetet där.

Annars så är det en del planering och diskussioner inför den halvtidsavstämning vi ska göra för LAG-gruppen i Leader. Den 15 juni är det mötet och då får vi besked om vi får fortsätta eller ej. Inför mötet så ska vi uppdatera oss på var vi står i projektet och hur vi ska arbeta vidare.

Kategorier: Åses blogg