Hemsidan är bra för informationsspridning
Den fjärde oktober höll Framtidsgruppen i ett öppet möte dit alla var väkomna. Under kvällen hölls en workshop där man diskuterade olika frågor. Bl.a. hur ni vill bli informerade om vad som händer. Hemsidan ansågs vara ett jättebra forum för informationspridning. Bra, ha hemsidan i åtanke vid era träffar eller om ni kommer på något annat roligt ni vill dela med er av. Kontakta gärna Göran som hjälper er att lägga upp informationen. Hemsidan är till för alla och allas ansvar att hålla vid liv.

Samla ihop mejladresser
Ett annat förslag eller synpunkt som kom fram var att samla in så många mejladresser som möjligt för att på så sätt kunna skicka ut information till dem som vill ha detta. Portokostnaden för många föreningar är oftast stor och om man ändå kan nå ut med sin föreningsinformation via mejl så underlättar detta. Man tyckte på mötet att det vore bra om man via hemsidan kunde samla in mejladresser.

Konto för nyhetsbrev skapat
Jag, Åse, fick i uppdrag att se över hur vi kunde lösa detta. Så nu är ett konto skapat där man kan skapa nyhetsbrev. På kontot finns funktionen att kunna anmäla sig för att få löpande information och där man på så sätt samlar in mejladresser. På kontot kan man sedan skapa nyhetsbrev och skicka ut information. Har du anmält dig och sedan känner att du inte längre vill ha den löpande informationen så kan du enkelt avregistrera dig. Det kostar ingenting, varken att skicka ut nyhetsbreven eller att få dem.

Jag vill därför uppmana alla som på något sätt vill hålla sig uppdaterade om vad som händer i Adelöv att gå in här till höger på hemsidan, klicka på knappen som säger Anmäl dig här. Fyll i ditt för-, och efternamn och din mejladress. Du kommer sedan få ett mejl där du bekräftar din anmälan och sedan är det klart.

Vi kommer också flagga lite extra när vi skapar vårt första nyhetsbrev här på hemsidan.

Hälsar Åse

Kategorier: Åses blogg