aaseTiden går  fort och vi är redan inne i mitten på januari. Men vi ligger inte på latsidan i projektet.

Utskick till hushållen i Adelöv

I början på året gjordes ett stort utskick som jag hoppas nådde många Adelövsbor. Tanken med utskicket var att informera på annat sätt om projektet än bara här på hemsidan, alla läser ju inte här. Samt om den inspirationsträff för nya företagare eller till dig som funderar på att starta. 25 januari kl. 17.00 i Adelövs skola. Anmälan till ase@rokstenen.se. Vi har fått in sex anmälningar till Inspirationsträffen. Jättekul och vi har plats för fler.

Planeringen inför livet på landet veckan fortsätter

Vi har också hunnit ha ett möte till i projektgruppen Livet på landet-veckan som nu börjar ta lite form. Jättekul! Datumen för veckan är redan bestämda 16-23 juli. Vi samkör programmet med vägkyrkan i Adelöv. Har du tips och idéer och vill vara med med en aktivitet under veckan så hör av dig till Åse.

Kurs i Naturturism

Utöver det har vi nu äntligen fått klart den första kursen som ingår i projektet. Det blir en kurs i Naturturism — gå från idé till färdig produkt. Kursen kommer av praktiska skäl hållas i Tranås. 15, 28-29 mars blir datumen, dagtid. Kostnad 1500 kr. Information om kursen kommer inom kort på hemsidan.

Mer arbetsgruppsmöten

Nästa vecka fortsätter de olika grupperna att träffas. Denna gång är det arbetsgruppen för hemsidan som träffas 24/1.

Kategorier: Åses blogg