höstlöv

Vilka härliga höstdagar vi har nu, Omberg där jag bor är fantastiskt (den härliga höstbilden har jag lånat från OmbergEvent)! Och vinter, måste sätta på dubbdäck på bilen så jag inte ofrivilligt hälsar på hos någon på vägen…

Denna veckan blir det möte med Pingstförsamlingen i Sion och informera om projektet. Jag har också skickat underlag till nästa utskick av AMOK bladet om en liten blänkare till projektet och vilka delprojekt det kommer ha. Göran Jonsson har också gjort jobb att försöka lägga upp en administrationssida för projektets räkning, ni hittar den längst ner på sidan. Där är tänkt att vi lägger ut dokumentation allt eftersom det tas fram, vilka som ingår i de olika arbetsgrupperna, projektplanen mm.

Jag har också börjat ringa runt till personer jag fått tips om som skulle vilja ingå i någon av de olika arbetsgrupperna. Jag hoppas verkligen att ni som vill vara med hör av er till mig så jag inte missar er!

Sitter nu och gör annonsförslag för julmarknaden och försöker sätta ihop ett bra annonspaket till denna aktivitet.  Jag har också lagt in ett evenemangstips på sommenbygd.se

Destination sommenbygd

Förra veckan träffade jag Carina Nors som jobbar med projektet Destination Sommenbygd. Adelöv ingår ju där så gå gärna in på deras hemsida (sommenbygd.se) och bekanta er. Vi kommer säkert få tillfälle under projektet att bjuda in Carina som kan berätta om möjligheter för företagare och föreningar i Adelöv att utnyttja detta som en marknadsföringskanal. Hon berättade bl.a. att till årskiftet så kommer de att få in Citybreak som är ett bokningssystem, vilket gör att du blir bokningsbar som företagare på webben.

För 1000 kr så kan du också få ditt företag presenterat på sommenbygd.se, översatt till olika språk och marknadsförd på hemsidan. T.ex. har Krydderi Krokus utnyttjat detta.

Kategorier: Åses blogg