I onsdags var det dags för företagsträff. Vi var ca 10-15 personer på plats för att diskutera vad vi bäst behöver för kurser för att utvecklas som företagare. Mycket intressanta diskussioner och det som framkom var att vi gärna vill börja med en inspirationsträff för de som funderar på att starta företag eller precis gjort det. Mer information om detta kommer. Är du intresserad så hör av dig till mig. ase@rokstenen.se eller 0768-955036

Vi pratade också vidare om att företagsamhet är viktigt för att Adelöv ska leva och locka fler boende hit.

Vidare diskuterade vi att vi börjar med inspirationsträff och sen bestämmer hur vi går vidare med ett nytt möte för företagare. Helt klart finns många frågor att lyfta. Att skapa ett nätverk bland företagarna i Adelöv var något som diskuterades.

Viktigt! Det är jättebra att kunna synas på adelov.se och även för alla att veta om vilka företag som är aktiva i bygden.

Därför är ett önskemål att vi börjar fylla på den lista som finns under adelov.se och företag. Klicka här. Uppgifter som: namnet på företaget, telefonnummer och en kort beskrivning av vad företaget gör (det är ju inte alltid det framgår av företagsnamnet) och gärna hemsida om det finns. Maila eller hör av er till Åse så fyller hon på listan.

Vi försöker också skapa en maillista så ni som har mailadresser skicka gärna dem till Åse också så vi lätt kan skicka ut information om träffar, kurser mm.

Kategorier: Åses blogg